Тази година  ни предизвиква да излезем от рамката, да излезем от

...
Тази година  ни предизвиква да излезем от рамката, да излезем от
Коментари Харесай

Николет Мейсън: един plus size инфлуенсър в света на модата

Тази година  ни провокира да излезем от рамката, да излезем от обществените мрежи и да загърбим всички тези стандарти за хубостта, които медийното пространство ни постанова посредством цифрово обработените женски облици. Според изследване 70% от дамите не намират аналогия сред себе си и тях, по тази причина се включваме в обществената кампания , която има за цел да покаже лица, които уголемяват разбирането ни за същинската хубост. Като част от нея ще ви представим разнообразни истории на девойките по света, които съумяват да трансфорат различността си в най-силното си оръжие.

Тя има над 180 хиляди почитатели в Инстаграм и е измежду plus size инфлуенсърите, които сигурно би трябвало да следите. Преди това обаче става известна с блога си, който основава през 2008 година. Прави го напълно инцидентно, до момента в който работи във компания за дизайн, само че скоро от Vogue Italia се свързват с Николет, с цел да има своя графа при тях, която се споделя Curvy, по-късно стартира да работи с Marie Claire и се появява в няколко огромни телевизионни излъчвания. Нещо, което сигурно й дава много добър старт в света на инфлуенсърите. Не е изненада, че през 2017-а стартира и лична plus size фешън линия дружно с инфлуенсъра Габи Грег.

Николет е от тези девойки, които с непримиримост и мощна обич към модата , съумяват да намерят своето място там, където може би мнозина като нея даже не биха си помислили, че могат. Напук на стандартите и с помощта на увереността си, тя съумява да въодушеви и други девойки, показвайки, че не е наложително да имаш съвършена фигура, с цел да изглеждаш стилно и красиво. Заедно с това не се тормози и намерено да приказва за своята хомосексуалност.

„ В моето семейство постоянно сме обръщали внимание на това по какъв начин се обличаме “, споделя Николет, чиято майка е от Иран и иранската просвета също ненапълно е повлияла. Животът на имигранти също. Въпреки че от дребна обичала модата, в никакъв случай не си представяла, че това може да се трансформира в нейна специалност, просто тъй като не считала, че в тази промишленост има място за хора като нея. Целите й стени в детската стая били облепени с фешън фотосесии, а защото била с огромен размер облекла, постоянно се налагало да си ги прави сама.
               
на Мар 9, 2020 в 8:59 PDT

И въпреки всичко приключва известния колеж Parsons School of Design със специалност дизайн и мениджмънт, където въобще не се чувствала на мястото си поради фигурата. Затова вместо в фешън стартира да работи в компания, която се занимава с архитектура и интериорен дизайн.

Когато основала блога си обаче, видяла по какъв начин нейните думи могат да имат някаква тежест и почнала да осъзнава, че може би въпреки всичко в модата има място и за девойки като нея. Първоначално това персонално онлайн пространство било нейното бягство от нетолкова вдъхновяващата й работа. В него обичала да споделя новостите в модата и дизайна, само че последователно почнала да качва и свои фотоси с разнообразни тоалети, с което още повече привличала читатели.

Първоначално отказвала рекламни постове, само че последователно решила, че по този начин или другояче ги споделя, за какво пък и да не печели от това. Така стартират да се случват редица колаборации с разнообразни марки, като по едно и също време с това влиза и в ролята на техен съветник, а през днешния ден е измежду най-влиятелните plus size инфлуенсъри. „ Хората имат потребност да видят, че такива като тях могат да бъдат сполучливи, а модата има избрана отговорност за по-точно показване на света, в който живеем “, безапелационна е Николет.
               
на Фев 27, 2020 в 4:11 PST

С поддръжката на Dove

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР